Wat een goed idee! Voor elk interieur. Stijlpartner!

Wat een goed idee – die Stijlpartners!

Alleen zo kun je je straks meteen écht thuis voelen. Want alle zorgen en keuzestress over de inrichting, die nemen wij je uit handen. We zo makkelijk, wel zo comfortabel. Stel je voor: je komt binnen in een splinternieuw huis of appartement – toch altijd even wennen. Gelukkig is het al compleet aangekleed, precies in jouw smaak. Vakkundig, sfeervol, zonder maandenlang gedoe vooraf, compleet zonder tijdverlies of tegenvallers. Sleutel omdraaien, meubels naar binnen schuiven en genieten maar.

Voor jou alleen het leukste deel van verhuizen!

Hoe dan? 
Je hebt precies op tijd Stijlpartner ingeschakeld. Alsof je meedoet aan het televisieprogramma met metamorfose maar met dit verschil: geen verrassingen, alles in eigen hand, tot in detail. Met flink wat hulp van je eigen, persoonlijke Stijlpartner, die het proces bewaakt. Voor inspiratie en voor het gemak. Vloeren, raambekleding, mooie wandafwerking, alles zit al netjes op zijn plaats.

Zo dus!
Waarom wachten tot de oplevering - en dan ineens merken dat je huis nog geen thuis is. Daar sta je dan met je verhuisdozen...

Stijlpartner komt al in actie voor de bouw begint. Dan doen we waar we goed in zijn: ontzorgen, regelen, meedenken. De plattegrond goed in ons opnemen, technische mogelijkheden in kaart brengen, jouw creativiteit in goede banen leiden – om volop sfeer te creëren. Steeds in nauwe samenwerking met de projectontwikkelaar en aannemer, zodat alles waar je van droomde keurig in orde komt. 
Wij kennen de sterke kanten en de aandachtspunten van het nieuwe huis door en door; we hadden de bouwtekening al in huis voordat jij in beeld kwam als koper. Onze eigen partners voeren jouw woonplannen piekfijn uit! Tot in de puntjes, zonder dat je zelf een hand hoeft uit te steken.

Eindelijk. 
Wij snappen je: van een comfortabel en mooi ingericht huis krijg je vanzelf energie. Gedoe, ritjes naar het overvolle woonwarenhuis en de traditionele woninginrichter, achteraf ruilen wat niet bleek te passen - dat kost alleen maar energie.

Stijlpartner. 
Dat betekent direct al thuiskomen en genieten – vanaf de allereerste dag in je nieuwe woning.