Woningen en appartementen

18
Appartementen

Appartementen


De 18 appartementen vormen samen een kleinschalig appartementencomplex, verdeeld over vier woonlagen. 73 m² woonruimte, met het gemak van alles gelijkvloers. Elk appartement heeft twee slaapkamers plus een woonkamer die verbonden is met het balkon of terras. Het vele glas zorgt voor een mooie lichtinval en een goed uitzicht naar alle kanten.

Op de begane grond voor elk appartement een eigen (fietsen)berging. Er zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar.

8
Woningen

De robuuste woningen


Deze 8 geschakelde woningen zijn levensloopbestendig; makkelijk, want één van de slaapkamers en de badkamer vind je op de begane grond. De woonkamer is tuingericht, waardoor je vanaf je bank geniet van het uitzicht over je eigen tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze indeling is optioneel aan te passen aan je wensen.

Verder is er veel licht door de mooie grote ramen met industriële twist. Op de eerste verdieping is ruimte voor twee slaapkamers en een techniekruimte. In de tuin vind je een (fietsen)berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Inschrijfformulier


Vanaf 25 maart 2023 11.00 uur kun je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uit gaat, door in te loggen op je persoonlijke account.  Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier en kan tot 4 april 2023 

Klik hier om naar je persoonlijke pagina te gaan.